Samsø
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: torsdag d. 30. marts 2023

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: torsdag d. 30. marts 2023

DR1

05:15  

Landsbyhospitalet (57)
Landsbyhospitalet (57) Engelsk dramaserie fra 2007. (The Royal) Dr. Weatherill forsøger at overtale Stella til melde manden, der voldtog hende, til politiet. Samtidig får et gensyn med en kær kollega dr. Goodwin til at træffe en stor beslutning. Mens også Catherine må træffe en vigtig beslutning om sin fremtid.

06:00  

I klimaforandringernes spor (2:4)
I klimaforandringernes spor (2:4) Svensk dokumentarserie fra 2020. (I klimatets spår) Hvordan klarer Sveriges dyr klimaforandringerne? Mårhunden er en invasiv art, som får lettere ved at sprede sig. Vi følger arbejdet med at forsøge at fange en mårhund. Østersøens isdække bliver stadig tyndere, og isen bliver liggende i kortere tid. Det skaber problemer for ringsælerne, som er helt afhængige af is. Trækfuglene dukker stadig tidligere op om foråret, mens antallet af småfugle daler. Også elgbestanden lider under klimaforandringerne.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:10  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

07:40  

Den grønne optur - i USA: Fra pølsevand til postevand
Den grønne optur - i USA: Fra pølsevand til postevand Anna har længe drømt et besøg i Las Vegas - og nu går drømmen i opfyldelse. Spørgsmålet er, hvor meget man gambler med klimaet i den populære spilleby midt i ørkenen? Anna og Thøger undersøger hvordan USA er påvirket af den værste tørke i 800 år, når de sejler ud på USA's største vandreservoir, Lake Mead. Til sidst får de lov til at smage - og ikke mindst lugte - en lidt mere grænseoverskridende, grøn løsning på vandmangel.

08:10  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:15  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne - julemagi
Sultne bjørne - julemagi

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (6)
Rosa fra Rouladegade III (6) Andreas bor i et hus med sin far og mor. Og fra vinduet i hans værelse kan man kigge lige over til deres nabo, Bodil. Bodil og Andreas er blevet gode venner, og Andreas kommer tit på besøg hos Bodil og hendes skildpadde, Sofus. Andreas har bedt Rosa om at hjælpe med en overraskelseskage til Bodil, og sammen forklæder de sig som Andreas' far og mor for at kunne udspionere i Bodils hus. For det er vigtigt at vide hvilken smag, farve og form sådan en kage skal have.

06:00  

Luk op Luk i - SIG PYT
Luk op Luk i - SIG PYT Sofie kommer til at ødelægge Katrines knækbrødskorthus. Sofie mener, man bare skal sige pyt, men det synes Katrine slet ikke er nok! Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at sige pyt, men måske ikke til alt.

06:20  

Ernest & Celestine (4)
Ernest & Celestine (4)

06:30  

Sarah og And (39)
Sarah og And (39)

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Motor Mille på maskintur (10)
Motor Mille på maskintur (10) Motor Mille kan næsten køre alle maskiner. Men hun kommer til kort, da gadens børn spørger om han kan køre en grødehøster. Så hun tager afsted med det samme for at få det lært, og selvom en grødehøster ikke kører særlig hurtigt, skal det vise sig ikke at være helt let.

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Simon III
Simon III

07:25  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee
Hey Duggee

07:40  

Onkel Rejes sørøvershow II (15)
Onkel Rejes sørøvershow II (15) Dr. John er blevet taget til fange af en dame, der vil koge ham om til silikone-babser så store som vandmeloner. Onkel Reje kan ikke finde Brille og må helt alene kaste sig ud i en actionfyldt mission for at opklare mysteriet. Det involverer bl.a. æggesnaps, en vaskeægte slots-drage og et verdensrekordforsøg af Turbo Torben. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:55  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:20  

Vidundervovsen Vaffel (3)
Vidundervovsen Vaffel (3)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (1)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (1) Bjørn, Nikoline og Jose har vundet en rundvisning i Ramasjang Fængsel hos Mesterdetektiven Kristian. Men da de ankommer, er skurkene flygtet, og Hanne Riffel holder Kristian fanget. Skurkene har en plan: De vil gøre kriminalitet lovligt for altid!

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

 
DR1

09:05  

Mens vi venter på at dø - Bygger vi et pissoir
Mens vi venter på at dø - Bygger vi et pissoir Med udgangspunkt i udtrykket "vi kan lige så godt have det sjovt, når vi alligevel er her" tager vennerne Jørgen Skouboe og John Dahl ud for at dyrke de små drengedrømme, som ellers så ofte drukner i hverdagens travle fornuftsrutiner. I denne uge bygger John og Jørgen et pissoir med træk og slip i forhaven. Med sig har de sjove anekdoter, gode øl, fin tobak - og ikke mindst masser af vildt og fascinerende grej, som skal prøves af. Værter: Jørgen Skouboe og John Dahl Sendt første gang 15.05.11

09:10  

En reporter går i køkkenet - i Tokyo (4:5)
En reporter går i køkkenet - i Tokyo (4:5) Reporteren Anne Lundberg skal for alvor til at lave mad - og hvorfor ikke sammen med kokken Richard Finnman på den svenske ambassade i Tokyo! Her skal både afholdes Nobel-frokost og stor gallamiddag med ministerbesøg, og ud over det må Anne ud at se på den enorme by med mere end 35 millioner indbyggere. Nordvision fra Sverige.

09:20  

Husdrømme (7:8)
Husdrømme (7:8) Svensk livsstilsserie. Pernilla Månsson Colt og Gert Wingårdh besøger Miaad og Oriana. Miaad vil gerne vise sin kone, at han er i stand til at bygge deres livs drømmehus, men han vælger at begynde i mindre skala, nemlig med et lille hus i et klassisk kolonihaveområde i Malmø. Det viser sig dog, at selv om huset er lille, er udfordringer store!

11:15  

Antikkrejlerne XVIII (2)
Antikkrejlerne XVIII (2) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Antiques Road Trip) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

11:15  

Antikkrejlerne XVIII (1)
Antikkrejlerne XVIII (1) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Antiques Road Trip) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

DR2
TVR

09:00  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:11  

Vilde vidunderlige dyr: Husmåren er en æggetyv
Vilde vidunderlige dyr: Husmåren er en æggetyv En sulten husmår er på jagt efter noget at spise. Da den ser en musvåge flyve væk fra sin rede, kravler husmåren op til reden, for at stjæle et æg. Spørgsmålet er om musvågen opdager æggetyven, før den slipper væk?

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Rålammet gemmer sig for ræven
Vilde vidunderlige dyr: Rålammet gemmer sig for ræven Et rålam er alene mens dets mor er ude for at finde mad. Ikke langt derfra er en ræv på jagt. Men rålammet gemmer sig godt i det høje græs. Det må ligge helt stille, for ikke at blive opdaget og spist af ræven.

09:20  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Elefanten
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Elefanten Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde landets største dyr, den vestafrikanske skovelefant. Undervejs støder han på en meget mærkelig slange samt den mystiske hornravn. Og på det lokale marked får han sig en overraskelse, da han smager på den lokale billelarve.

09:30  

MikroMakkerne - Mørkedyr
MikroMakkerne - Mørkedyr MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. Denne gang tænder Selma og Milton lommelygterne og går på jagt efter de smådyr, som trives bedst i mørket.

09:44  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Dinosaurerna levede på planeten i 165 millioner år. Vi mennesker har kun været her i 300.000 år. Så selvom dinosaurerne er uddøde, har de levet på planeten meget længere, end vi har. Dette og meget mere fakta vil hjælpe dig hvis du ser med i DinoLaboratoriet.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:02  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Mission Valhalla (5)
Mission Valhalla (5) Iduns æbler er blevet forbyttet! De magiske æbler, der holder guderne unge og raske og klar til kamp imod de onde jætter. Med ragnarok lige om hjørnet, er det ikke så godt, hvis guderne ikke er i topform. Ungdommens gudinde Idun må sammen med den modige, jordiske helt Esaiah drage ud for at skaffe de magiske æbler tilbage. For Valhalla!

10:25  

Cirkusliv i savsmuld (4)
Cirkusliv i savsmuld (4) Cirkusdirektøren vil rigtig gerne kaste med alle de børn som Signe drømmer om at få, men først må Signe lære at give Miranda fire sko på.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at skildpadden kan blive 100 år. Ta´ med Lille Nørd ud og svømme med havskildpadder og se om det lykkes Anders og Katrine at hjælpe skildpaddeungerne sikkert ud til skildpaddebørnehaven.

11:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (12)
Onkel Rejes Sørøvershow (12) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Sukey, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens sørøverhat, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og se om Sukey og Onkel Reje kan fortælle Sokkerne en sjov vittighed. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

11:35  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

11:55  

Vilde venner III (1)
Vilde venner III (1) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Asta-Sophia og Villiam, der har vagten i klubhuset. De skal have klippet får sammen med Thorkild, tage sig af en forkommen stormmåge og sætte to egern tilbage I naturen.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2014 (12)
Bonderøven 2014 (12) Theresa og Frank laver ler-mursten efter egen opskrift. Frank har fundet noget brugt seletøj til hesten på familiens ferie i Sverige. Det skal repareres lidt, inden Solvej kan blive spændt for og lucernen kan høstes. Sendt første gang 29.10.14

12:45  

Nak & Æd - en pigrokke i Florida (5:10)
Nak & Æd - en pigrokke i Florida (5:10) Sæson 5 (2014). Jørgen og Nikolai er draget til Florida i USA. Her skal de prøve kræfter med en af havets mere ubeskrevne delikatesser - pigrokken. Men stærk strøm kan gøre fiskeriet vanskeligt. Så vil det mon lykkes Jørgen og Nikolaj at sætte tænderne i en pigrokke, eller skal Nikolaj kaste sine kulinariske evner på alternativet, som denne gang er en amerikansk pungrotte. www.facebook.dk/nakogaed Sendt første gnag 02.03.2015

13:30  

Familien Knurhår: Dynastiet genopstår
Familien Knurhår: Dynastiet genopstår Britisk naturserie fra 2020. (Meerkat Manor: Rise of the Dynasty) Sencha, Munchkin og K'jess er i Flints skudlinje, og de unge søstre Laika og Fly bliver ladt alene tilbage ved familien Whiskers territorium for at være babysittere for første gang.

14:05  

Hammerslag 2021 - Sommerhuse i budkrig
Hammerslag 2021 - Sommerhuse i budkrig Der er rift om sommerhusene i Danmark. Derfor er Hammerslag taget til Nordsjælland for at tage temperaturen på et af landets mest attraktive sommerhusområder. Her byder vært, Tina Müller, inden for i to sommerhuse, der er solgt i budkrig. Mira Lie Nielsen og Christian Torp konkurrerer mod Kristine Virén og Lars Lyng, når prisen først skal gættes på et spritnyt og luksuriøst sommerhus i Vejby Strand, hvor der hverken er sparet på pladsen eller materialerne. Dernæst går turen til Tisvildeleje, hvor eksperterne skal gætte prisen på et ældre sommerhus med en beliggenhed, der er helt i top.

14:35  

Kender Du Typen? 2019 - Med minder og mannequin
Kender Du Typen? 2019 - Med minder og mannequin Denne gang besøger Kender Du Typen? en person, som redder gamle mannequiner fra storskrald og som har den tvangstanke, at der altid skal vinkes farvel, når der har været gæster. Den kendte hovedperson synes, at der er alt for mange ting i lejligheden, men har samtidig gemt børnenes legetøj fra de var små. Så hvem er det, som ikke kan slippe minderne - det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud. Vært Mads Steffensen

DR2

12:00  

Legenden Muhammad Ali (7:8)
Legenden Muhammad Ali (7:8) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Muhammad Ali) Zaïres præsident er Mobutu Sese Seko, som overtog magten i 1965 ved et kup med støtte fra USA og væltede den demokratisk valgte regering. Han torturerer og myrder sine modstander, og er en af verdens rigeste diktatorer. I 1974 giver han Ali og Foreman hver 5 mio. dollars for kampen om sværvægtstitlen. Oddsene imod den syv år ældre Ali. Og efter Foreman venter endnu et opgør med Joe Frazier. Næste kamp bliver døbt "Thrilla in Manila".

12:50  

Legenden Muhammad Ali (8:8)
Legenden Muhammad Ali (8:8) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Muhammad Ali) Ali erklærer gentagne gange i 1976, at han vil stoppe. Han er blevet langsommere, hans tale er sløret og de mange slag har svækket ham. Han trækker sig tilbage i 1978, men pengene lokker især hans nye træner. Flere comebacks frem til 1981 ender i smertefulde nederlag. Efter en Parkinsons-diagnose i 1984 rejser han verden rundt som filantrop og forkynder af islam. Den ældre Ali er blevet mere eftertænksom og taler åbent om de ting, han fortryder.

13:40  

Mig og 80'erne (4:4)
Mig og 80'erne (4:4) "Mode" Tag med en nostalgisk rejse når en række markante danskere åbner op for deres private fotoalbum fra 80'erne; årtiet hvor de gik fra børn til voksne. Om de var bz'er, yuppie eller fredsaktivist, var det årtiet, hvor de får deres første striber i håret og køber en trøje med en krokodille på. Moden bliver aldrig den samme igen efter 80'erne. Kun fantasien sætter grænser for hvordan vi klæder os. Ellen Hillingsø: 'Så kunne alle forstadsfruerne ellers få sig en luksuspunk'. Skulderpuder, kraftig make-up og permanentkrøl til mænd bliver hverdag, mens designerne begynder at sælge drømme om succes i en tid, hvor danskerne egentlig befinder sig i en krisetid.

14:10  

Explainer - Er vi for mange mennesker på jorden?
Explainer - Er vi for mange mennesker på jorden? I midten af november rundede menneskeheden en historisk milepæl. Nu vi nemlig over 8 milliarder mennesker på jorden. Selvom det høje befolkningstal er et tegn på, at der er færre spædbørn der dør, og at vi mennesker i gennemsnit lever længere, så gør det også nogle eksperter ret bekymrede for klodens fremtid. For er vi for mange mennesker på jorden? -- - - - - - - - -

14:25  

Kærlighed til kanaler VIII (4:4)
Kærlighed til kanaler VIII (4:4) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Great Canal Journeys) Sheila og Gyles sejler på den smukke Peak Forest Canal ind til Manchester. I Peaks prøver de at lave mure i natursten, lærer om Dentons hatteindustri og afslutter deres rejse i Burnage, hvor Sheila besøger hendes afdøde mand John Thaws gamle barndomshjem og skole.

TVR

12:15  

Sovedyr på eventyr II (6) - Slikeventyret
Sovedyr på eventyr II (6) - Slikeventyret Rosa besøger Nicholas, der bor i et højhus, hvorfra han kan kigge op på månen og stjernerne i sin stjernekikkert. Nicholas' sovedyr Hunni er god til at snuse sig frem til ting. Især slik. Så i eventyret bliver Hunni til en astronaut, der tager på mission for at finde fredagsslik i rummet. Han lander på en fjern slikplanet, hvor han møder et venligt slikrumvæsen, der lader Hunni tage alt det fredagsslik han vil. Men da Hunni ikke kan lade være med at smage på den eneste ting, som han har lovet ikke at tage, så vækker han slikrumvæsenets vrede. Nu må Hunni prøve at gøre det godt igen.

12:35  

Ramajetterne II (8)
Ramajetterne II (8) Der er store problemer i Ramasjang Lufthavn. Hr. Skæg skal rejse til Kina for at hente kinesiske tegn, men flyskræk truer med at sætte en stopper for hele turen.

12:55  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I den sidste semifinale skal hvirvelvindene fra Team Tornado køre imod de toptunede Formel 1-drenge. Der er smæk på, når de to hold kører ned ad Striben, ud på specialbanen i en skatepark og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Ringen. Hvilket hold er bedst og vinder den sidste plads i årets finale?

13:25  

Heino fikser alt - Kagen (16)
Heino fikser alt - Kagen (16) Linus vil gerne gøre sin mor glad og bage en kage til hende, men han aner ikke hvordan, man bager. Heino og Linus går straks i gang, men det viser sig ikke at være helt så let, som Heino troede.

13:35  

Monster Buster
Monster Buster Karl-Bertil er træt af sit fantasi-monster, som har pigge og kløer og kan blive så højt, at det stikker helt op igennem taget. Heldigvis ved MonsterBuster Jacinta lige, hvad der skal gøres - og med maling og seje knaldperler buster de monstret langt væk. Selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man nemlig godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (9)
Superhelten Sprinter Galore (9)

13:59  

Superhelten Sprinter Galore (10)
Superhelten Sprinter Galore (10)

14:05  

Oda Omvendt II (5)
Oda Omvendt II (5) Oda bygger en ny tidszapper, der kan sætte tiden i stå ved at lave tidslommer. Det bliver der god brug for. I børnehaven spiller Christiane og de andre børn fodbold, men Balder smider bolden i affaldsposen. Amalie fra Allerhøjeste Sted besøger igen børnehaven - nu må hver leg kun vare 30 sekunder! Balder hurtig-zapper Christianes afslappede far, men Christiane fortæller det til Oda Omvendt, og sammen får de atter vendt rundt på tiden. I campinghoppebolden bliver Oda og Balder uvenner.

14:15  

Onkel Rejes Heavyband (4)
Onkel Rejes Heavyband (4) Onkel Reje, Brille og Krølle er overbevist om, at de vinder Heavy-MGP, selvom de kun lige har meldt sig til. Onkel Reje har ikke glemt hvordan direktøren for undergrundspladeselskabet Kloak Records hånede dem, så han vil ned og have oprejsning. Dagen byder også på et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen og en mystisk pakke fra Heavy-MGP.

14:30  

Motor Mille på maskintur (9)
Motor Mille på maskintur (9) Motor Mille elsker store maskiner, og gravkøer er ingen undtagelse. Hun har bare aldrig lært at køre den. Så da gadens børn spørger om hun kan køre en gravko, ser hun sit snit til at få det lært. Det kræver både præcision og øvelse på en mini gravko, før man kan køre en af de helt store.

14:45  

Quizdyrene - Araen Sugar
Quizdyrene - Araen Sugar Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Ramasjang har nemlig opfundet en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Denne gang er det araen Sugar, der får chancen for at vinde en flot præmie, når quizværten Stefan kommer på besøg og quizzer ham om dyrene i Grønland. Men selvom Sugar er en selvsikker fugl, så er det ikke sikkert han kommer flyvende gennem quizzen.

DR1

15:20  

Mord med miss Fisher (15)
Mord med miss Fisher (15) Australsk krimiserie fra 2013. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Den glamourøse Phryne Fisher arbejder som detektiv i 1920'ernes Melbourne. Phrynes tante Prudence beder en berømt spiritist forsøge at kontakte Prudences afdøde gudsøn. En besked fra det hinsides fører til en krigsveterans død og sætter Phryne på sporet af et gammelt mord.

16:15  

Mord med miss Fisher (16)
Mord med miss Fisher (16) Australsk krimiserie fra 2013. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Phrynes tante Prudence overtaler hende til at hjælpe med at opklare et indbrud i en gammel vens feriehus. Sagen tager en dødelig drejning, da op til flere lig skylles op på den lokale strand.

17:10  

Landsbyhospitalet (58)
Landsbyhospitalet (58) Engelsk dramaserie fra 2007. (The Royal) Stella får en ny værelseskammerat, som gør stort indtryk på portøren Alun. Mr. Middleditch vender tilbage til The Royal, denne gang som patient. Dr. Weatherill må overbringe dårlige nyheder til en ung, talentfuld fodboldspiller. Og dr. Banner forsøger at hjælpe en ung kvinde fra et hippiekollektiv, hvor lederen kun vil tillade beboerne at bruge alternative lægemidler.

DR2

15:10  

Joanna Lumleys Storbritannien (1:3)
Joanna Lumleys Storbritannien (1:3) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Joanna Lumley's Britain) Skuespiller Joanna Lumley har rejst kloden tynd i mere end en menneskealder. Men denne gang vil hun udforske Storbritannien - det land, hun kalder sit hjem. Hun starter sin tur ved havneområdet Tilbury Docks i Essex, der var det første sted hun så, da hun ankom til landet i 1947. Bagefter besøger hun Lumley Castle i Durham og ender op i feriebyen Whitby, der inspirerede Bram Stoker til at skrive vampyrromanen Dracula.

16:00  

Historiequizzen: Politimuseet
Historiequizzen: Politimuseet Historiequizzen med Adrian Hughes er på besøg på Politimuseet, den gamle station 6 ved Sct Hans Torv i København. Du kan gætte med når deltagerne bliver udsat for historiske spiritus-tests og forbryderfotos. Kåre Johannessen og Hanne Fabricius tager kampen op med Trine Halle og Christian Donatzky.

16:30  

Historiequizzen: Nationalbanken
Historiequizzen: Nationalbanken Adrian Hughes er vært når DRKs historiequiz får lov at undersøge Nationalbankens arkiver. Hvor meget guld ejer Danmark og hvor er det? Og hvad var straffen for falskmøntneri i 1700tallet? Gær med og få svarene i Historiequizzen. Holdene er Cecilie Nielsen og Hanne Fabricius mod Kitt Boding-Jensen og Mads Thernøe.

17:25  

Museet (4:4) Det røde atelier
Museet (4:4) Det røde atelier Værkerne hænges op, spotlightet tændes og vagterne trækker i deres fineste uniformer. Men den helt rigtige nuance af rød vægmaling driller. De sidste forberedelser til åbningen af Matisse-udstillingen er i gang. Endelig kan SMK byde deres besøgende velkommen i Det røde atelier. Men bliver det mon den publikumsbasker, som de håber? Og er Det røde atelier ikke... meget rødt?

17:55  

Dansktoppens stjerner: Bamses Venner (4:4)
Dansktoppens stjerner: Bamses Venner (4:4) "[...] Hun går rundt med numsen bar, Hurra...[...]" Ja, Flemming Bamse Jørgensen, der sammen med sit orkester Bamses Venner lavede den udødelige sang Wimmersvej, er mest kendt for sine skægge og folkelige hits, der blæste ud af transistorradioerne i 1970´erne og 80´erne. Trods enorm succes, steg populariteten ham aldrig til hovedet. Uanset hvor i landet han spillede, valgte han gerne at tage hjem til sin familie, og få et stykke natmad med sin kone, i stedet for at vælte sig i fans og fester. Men den store mand, med den endnu større stemme havde en tragisk historie, som han først sent valgte at fortælle til danskerne... .

TVR

15:00  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Mange dinosaurer havde veludviklede hjerner. Det kunne være alt fra supersyn til super god til at lugte.

15:01  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:25  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:35  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

16:00  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:05  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:25  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII

17:00  

Oda Omvendt II (3)
Oda Omvendt II (3) I børnehaven leger Emil og de andre børn med kæmpe dominobrikker, mens Balder stresser rundt. Balder siger til Emils mor, at de skal øge tempoet derhjemme. Men det finder Emil sig ikke i - han går til Oda Omvendt for at få hjælp, og så giver Oda og Emil, Emils forældre et ordentligt skud børnetid. Men i det skjulte øver Balder sig med sin egen tidszapper, og nu får han så sandelig tingene til at gå stærkt!

17:10  

Luk op Luk i - VRED
Luk op Luk i - VRED Kan vrede være godt? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om vrede.

17:25  

Motor Mille og Børnebanden (3)
Motor Mille og Børnebanden (3) Børnebanden opdager den sure mand Granberg henne ved en børnehave. Han vil klæde sig ud for at komme ind, så han kan bruge Vokseværk til at forvandle alle børnene til voksne. Motor Mille og Børnebanden lægger snedige snublefælder for den sure mand.

17:45  

Vennerne og det grønne lys 2 (14:20)
Vennerne og det grønne lys 2 (14:20) Viggo har fortalt vennerne om en sjælden meteorsten, som kan få ringen af Anders. Der er bare ét problem: Den er låst inde!

17:55  

John Dillermand (4)
John Dillermand (4) John kommer op at slås med sin diller. Det kan Oldemor ikke lide, så hun sender ham ud for at lege med de andre. Nogle gange handler de sjoveste lege om at komme først eller være bedst. John snyder med dilleren for at vinde, men det er ikke altid en god ide.

17:55  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) Tænk hvis du havde verdens længste diller! Det har John. Den får ham tit i problemer og det kan blive rigtig pinligt, men når han står ved at han er anderledes, så kan han redde børn, babyer og biler og sågar hejse flaget - med dilleren. Faktisk kan han redde hele verden, hvis han bare får lov.

DR1

18:00  

Antikduellen (3:30)
Antikduellen (3:30) To af landets mest erfarne antikhandlere får hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. I denne uge dyster Jan Helmer fra Svendborg Auktioner mod Hans Henrik Voetmann fra Actors' Antiques i København. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Svendborg og omegn. Sendt første gang 01.05.13

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Alene i vildmarken (3:7)
Alene i vildmarken (3:7) Efter første uge skal deltagerne nu teste deres vildmarksfærdigheder. Jesper er sulten og bliver udfordret, da hans fiskestang knækker. Anna-Caroline overvejer at blive vildmarks-vegetar. Men tør hun spise svampe med mug? Camilla er henrykt over sin medbragte tissetragt, men kan den fungere i vildmarken?

DR2

18:25  

Verdens smukkeste togrejser - Sydengland
Verdens smukkeste togrejser - Sydengland Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra York til spidsen af Cornwall. Denne gang drager vi ud på en naturskøn tur ombord på det elegante Statesman-tog. En rejse, der tager os langs Den Engelske Riviera, over den unikke jernbanebro The Royal Albert Bridge og videre til floden Dart i Sydengland. På vejen møder vi de folk, som bor og arbejder langs denne meget specielle toglinje.

19:10  

Fortidens fantastiske ingeniørkunst (9:10) Stenalderens hemmeligheder
Fortidens fantastiske ingeniørkunst (9:10) Stenalderens hemmeligheder Britisk dokumentarserie fra 2021. (Ancient Engineering) Hverken hjulet eller metalværktøj var opfundet, men alligevel kunne stenalderens ingeniører skabe ekstraordinære strukturer af sten. Fra underjordiske grave til spektakulære monumenter på Orkneyøerne. I bondestenalderen transporterede mennesker massive sten hundredvis af kilometer med muskelkraft og helt enkle redskaber. Stonehenge i Wiltshire i England er uden tvivl et mesterværk af forhistorisk ingeniørkunst.

TVR

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Emma og hendes katte-robot kommer i vanskeligheder, da de ankommer uforberedt til en ny opgave.

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:45  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Svampebob Firkant VIII (10)
Svampebob Firkant VIII (10)

19:25  

Bedst & Bedster
Bedst & Bedster Bedster maler et portræt af Bedst til en kommende kunstudstilling. Til hans store forfærdelse ligner det ham overhovedet ikke. Da Bedst ved et uheld ødelægger Bedsters kunstværk, skyder han skylden på en kylling. Nyheden om vandalkyllingen spreder sig i byen. Tager Bedst endeligt skylden for at have ødelagt maleriet eller lader han en uskyldig kylling tage skraldet for ham?

19:40  

Vilde Kræ I
Vilde Kræ I

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Kriminelt: Min eller voldsmandens frihed?
Kriminelt: Min eller voldsmandens frihed? Birgitte blev gang på gang tæsket og truet af sin kæreste, og han blev dømt til at bære en fodlænke, der alarmerer politiet, hvis han nærmer sig hende og hendes norske hjemby. I Danmark stak Sarah af fra sin kontrollerende og voldelige kæreste, og siden da har hun mistet sit hjem og sin frihed. Vært: Trine Maria Ilsøe.

21:25  

Kriminelt: Jagten på pengesmuglerne
Kriminelt: Jagten på pengesmuglerne I Københavns Lufthavn leder politi og specialtrænede hunde efter kontanter i passagerernes bagage. For kriminelle sender store beløb danske kroner i rede penge ud af landet. Vært: Trine Maria Ilsøe.

21:55  

Mord i Wales III (4)
Mord i Wales III (4) Walisisk krimiserie fra 2016. (Hinterland/Y gwyll) Den dømte morder Catrin John findes død. Catrin var tidligere beboer på det barske børnehjem i Devil's Bridge, og Tom Mathias får mistanke om, at hendes bortgang har forbindelse til ekspolitimanden Iwan Thomas' mystiske død. Prosser, Toms chef, giver ham strenge ordrer på at droppe sagen, men det bremser på ingen måde den stædige politimand.

23:25  

Gift ved første blik USA XI (15:21)
Gift ved første blik USA XI (15:21) For første gang i 'Gift ved første blik' oplever parrene corona-lockdown. Og efter seks uger efter sammen, kommer nogle par tættere på kærligheden, mens andre rammer et bristepunkt.

DR2

21:00  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Comedyshow, hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

21:00  

Feldthaus og verdens sejeste kvinder
Feldthaus og verdens sejeste kvinder Christine får kam til sit hår, når hun forsøger at følge i hælene på Waed. Ud over at have født sit fjerde barn for tre måneder siden, er Waed aktivist, gedehyrde og den første kvinde med kørekort i den beduinlandsby hun bor i på den besatte vestbred i Palæstina. Omringet af israelske bosættere kæmper hun for kvinders rettigheder i en mandsdomineret kultur.

21:30  

Grønlands forsvundne børn (3:3)
Grønlands forsvundne børn (3:3) "Det var ikke fordi, jeg ikke ville have dig. Men min søsters mand sagde, at du skulle væk. Og man skal gøre, som danskerne siger". Sådan forklarer Susannes mor, hvorfor Susanne blev bortadopteret. Susanne mærker det forløsende i langt om længe at anerkende sin grønlandske identitet. Men Nuno har svært ved at få svar på de svære spørgsmål, som hun havde planlagt at stille sin biologiske mor. Det kan være kompliceret at være en fremmed i sin nye familie.

22:30  

Pornorevolutionen (2:5) Du er her frivilligt, ikke sandt?
Pornorevolutionen (2:5) Du er her frivilligt, ikke sandt? Norsk dokumentarserie fra 2022. Hvem er tidens pornoproducenter? Emilie møder franske Pierre og norske Anne Sofie, som har helt forskellige metoder, når de møder uerfarne udøvere.

23:10  

Kærlighed i terapi (7:9)
Kærlighed i terapi (7:9) Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Couples Therapy) Orna og Dale undersøger den afsky, han føler, når India giver udtryk for sin vrede. Et mindre skænderi mellem Molly og Josh fører til en eksplosiv afsløring.

23:40  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

TVR
DR1

00:45  

Mord med miss Fisher (11)
Mord med miss Fisher (11) Australsk krimiserie fra 2012. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Et omrejsende cirkus kommer til byen. Morskaben får en brat ende, da en af de optrædende findes myrdet. Phryne forsøger at opklare mordet, og samtidig får hun nyheder om manden, der blev anklaget for at myrde hendes søster.

01:40  

Mord med miss Fisher (12)
Mord med miss Fisher (12) Australsk krimiserie fra 2012. (Miss Fisher's Murder Mysteries) En ung kvinde findes druknet i Phrynes tantes springvand. Phryne og hendes tante efterforsker mordet sammen - indtil Phryne begynder at komme i tvivl om sine egne evner som detektiv. Var det virkelig Murdoch Foyle, der stod bag hendes søsters død for mange år siden? Eller var det nogen, der stod Phryne nær?

02:40  

Kærlighed til kanaler VI (2:10)
Kærlighed til kanaler VI (2:10) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Great Canal Journeys) Skuespillerparret Timothy West og Prunella Scales krydser denne gang Italiens største sø, udforsker de eksotiske Borromeiske øer og kører ned ad Europas ældste kanal til Milano. På vejen oplever de Isola Bellas spektakulære barokhave, traditionel italiensk gondolsang og vin - og besøger den betagende Duomo-katedral.

03:30  

Husdrømme (6:8)
Husdrømme (6:8) Svensk livsstilsserie. Pernilla Månsson Colt og Gert Wingårdh besøger stockholmeren og 'industriromantikeren' Lars, der har fundet sit drømmehus i en lille by uden for Malmø. Huset er en gammel lastvognsgarage fra 50'erne. Det vil han nu lave om til beboelse, men med hans krav om perfektion i selv de mindste detaljer sprænger tidsplanen totalt.

03:30  

Familien Knurhår: Dynastiet genopstår
Familien Knurhår: Dynastiet genopstår Britisk naturserie fra 2020. (Meerkat Manor: Rise of the Dynasty) Katastrofen rammer Swift, mens Flint ryger i direkte konfrontation med den rivaliserende Ubuntu-flok og må træffe en hurtig beslutning om kamp eller flugt.

03:30  

Husdrømme (5:8)
Husdrømme (5:8) Svensk livsstilsserie. Pernilla Månsson Colt og Gert Wingårdh besøger Simone og Tommy, der drømmer om at bygge et rundt passivhus, det vil sige et super-lav-energi hus. Arbejdet går i gang med et kolossalt tempo, men det viser sig at have en pris: Pludselig orker Simone ikke mere!

03:55  

Blandt Thailands vilde dyr (2:2)
Blandt Thailands vilde dyr (2:2) Britisk naturserie fra 2020. (Thailand's Wild Side) Behovet for at formere sig driver alt liv i Thailands vilde natur. Både fugle, elefanter og aber presses til deres yderste i jagten på den perfekte partner. Men at finde en mage er kun det første skridt. At opfostre unger kræver engagement og hårdt arbejde. Forældrene skal beskytte dem, finde nok føde til dem - og lære dem de færdigheder, der er nødvendige for at overleve.

DR2

00:40  

Vilde kunsttyverier (3:3)
Vilde kunsttyverier (3:3) Britisk dokumentarserie fra 2022. (Stolen: Catching the Art Thieves) Den 22. december 2000 blev kunstværkerne "Samtale" og "Ung pariserinde" af Renoir og et selvportræt af Rembrandt, til en værdi af £20 millioner, stjålet fra det svenske Nationalmuseum i Stockholm. Det brutale røveri ledte politiet ud på en kompleks jagt fra russisk organiseret kriminalitet til USA. Her dykker vi ned i jagten, der involverer karismatiske FBI-agenter i Hollywood.

01:35  

Jagten på kærlighedssvindleren (4:4)
Jagten på kærlighedssvindleren (4:4) Richard Scott Smiths fortid er ved at indhente ham. Gruppen af hans hævngerrige ekskærester beslutter sig for at tage på et roadtrip for at stoppe hans svindelnumre en gang for alle. Men de bliver nødt til at handle hurtigt, for Richard Scott Smith har allerede tre nye ægteskaber på bedding. Amerikansk dokumentar fra 2020. (Love Fraud)

TVR

01:55  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, SAMSOE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0328194953